Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Direct kandidaten benaderen en niet meer wisselen tussen jobsites voor de BTE Groep

Corporate Recruiter Natascha Berkhoff vertelt hoe zij met behulp van Robin zorgt dat alle organisaties van de BTE Groep de juiste mensen hebben om het verschil te maken in de betonsector!

Naam
BTE Groep
Industrie
Betonsector
Bedrijfsgrootte
500-1000
Locatie
Gelderland
Plan gratis demo

Een introductie van de BTE Groep

Als collectief van verschillende gespecialiseerde bedrijven is de BTE Groep actief in alle denkbare markten binnen de bouwsector, van terreininrichting tot funderingstechniek, van railindustrie tot riolering en bestrating. De organisatie is erg bewust bezig met duurzaamheid en goed werkgeverschap door weloverwogen keuzes te maken wanneer het over 'People' en 'Planet' gaat. En dat geldt niet alleen voor Nederland, Europa zit zelfs in de naam; Bouw Toeleveringsindustrie Europa.

Kandidaten vinden en begeleiden

Als groep van bedrijven met in totaal bijna 1000 medewerkers en de ambitie om steeds meer impact te maken, is de BTE Groep veel op zoek naar medewerkers. Natascha heeft de uitdaging om deze ambitieuze medewerkers te vinden. Dat betekent dat ze dagelijks op zoek is naar nieuwe medewerkers en hiervoor kandidaten pro-actief benaderd.

Dat is geen makkelijke taak, want waar vind je goede kandidaten, hoe benader je ze, hoe behoud je het overzicht en hoe zorg je ervoor dat je ook nog genoeg tijd hebt om kandidaten te spreken en als contactpersoon tussen kandidaten en de interne vacaturehouders te fungeren? Dat is de uitdagende rol die Natascha dagelijks vervuld.

Robin biedt hulp

Met Robin krijgt Natascha een overzicht van potentiële kandidaten die passen bij haar vacatures, ongeacht van welke jobsite deze kandidaten afkomstig zijn en of de BTE Groep een licentie voor deze jobsites heeft.

‘"Ik vind dat persoonlijk heel erg prettig, omdat ik dan niet bij individuele jobsites hoef in te loggen".

Op deze manier maakt Robin het vinden en selecteren van goede kandidaten makkelijker en een stuk sneller.

Direct benaderen van kandidaten

"Met het overzicht dat ik heb kan ik kandidaten vanuit Robin rechtstreeks bellen, mailen of een WhatsApp berichtje sturen. Dit scheelt voor mij gewoon heel erg".

Door het mogelijk te maken om kandidaten direct te benaderen, zorgen we ervoor dat je sneller contact kunt maken met kandidaten en dus meer tijd overhoudt om te besteden aan het daadwerkelijke contact met kandidaten.

Op naar de toekomst

De BTE Groep blijft zich inzetten om zijn positie in de bouwsector te verstevigen en uit te breiden! Bij Robin zijn we trots dat we kunnen helpen bij de toegang tot het vinden en in contact komen met goede kandidaten. We blijven deze relatie met elkaar versterken en kunnen niet wachten om te zien hoe de samenwerking zich verder ontwikkelt!

Behaal ook zulke recruitment successen met Robin

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.