Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Robin. Everyone included.

We zijn de Robin Hood van recruitment: Met eenvoudig te begrijpen software creëren we gelijke kansen voor alle betrokken partijen.

1

Avontuur

Stap 1

Wij zijn met dit team een avontuur aangegaan…

Er lag een kans om met een team van slimme mensen grote golven te maken in het transparanter maken van de recruitmentwereld. Dus gingen wij het avontuur aan!

team of robin around a pool
2

Uitdagingen en kansen

Stap 2

Een avontuur vol uitdagingen en kansen

Tijdens het avontuur leerden we dat er voor iedere uitdaging een simpele oplossing te vinden is en dat we eigenaarschap moeten nemen over het pakken van kansen.

team of robin posing in the gym
3

Samenwerken

Stap 3

Waar we samenwerken en…

Zoiets doe je niet alleen. Dankzij onze focus op transparantie en vertrouwen bestaat ons team uit oprechte mensen die voor elkaar klaarstaan en elkaar helpen te groeien.

two team members of robin working remotely
4

Resultaat

Stap 4

Recruitment eerlijker maken voor iedereen

Met onze softwaretool geven we iedereen weer een eerlijke kans. Door werkgevers in één keer toegang te bieden tot alle jobsites tegelijk, creëren we gelijke kansen voor alle betrokken partijen. Daar lees je alles over in ons manifest hieronder.

ream of robin during a celebration dinner

We geloven in een transparante toekomst

Waarom krijgen lang niet alle partijen in de recruitmentwereld dezelfde kansen? Die ongelijkheid zetten we recht bij Robin. Met 12 jobsites op 1 plek en een team dat tot het uiterste gaat om recruitment eenvoudig te maken voor iedereen.

Waar we voor staan

Als we bij Robin ergens niet tegen kunnen, dan zijn het wel mensen die worden buitengesloten. Niemand verdient het om aan de kant gezet te worden. Wij geloven dat er voor iedereen een plek en een rol is. Maar lang niet alle partijen in de recruitmentwereld krijgen dezelfde kansen.

  • Grote merken trekken met hun bekendheid gemakkelijk nieuw personeel aan. Maar de meeste bedrijven worstelen enorm met het vinden van nieuwe medewerkers.
  • Recruiters moeten elke dag tig jobsites doorspitten. Da’s geestdodend werk en kostbare tijd die zij beter besteden aan echte gesprekken met kandidaten en de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden.
  • Grote jobsites krijgen veel meer traffic dan kleinere jobsites.
  • In de zoektocht naar een nieuwe baan hebben kantoormensen veel meer privileges dan werklui.

Bij Robin zetten we dit recht. We geven recruiters in 1x toegang tot alle jobsites tegelijkertijd. Zo maken we de ondoorzichtige recruitmentwereld weer transparant. En dat maakt het verschil:

Door Robin kunnen alle bedrijven het heft in eigen hand nemen: je legt met Robin in 1x contact met geschikte kandidaten van alle jobsites. Je hoeft dus niet meer passief reacties af te wachten op die ene - zo goed als onzichtbare - online vacature.

Hierdoor zien ook de werklui dat er veel vraag naar ze is. Ze voelen zich gewild en durven daardoor een beter salaris te vragen of te kiezen voor een aanbod met betere arbeidsvoorwaarden.

Jobsites krijgen meer verkeer, vanuit een veel breder scala aan bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers. En recruiters hebben meer échte gesprekken met kandidaten, omdat ze veel minder tijd kwijt zijn aan het doorspitten van jobsites.

Kortom: door in 1x toegang te bieden tot alle jobsites, creëren we gelijke kansen voor alle partijen. We zijn eigenlijk de Robin Hood van de recruitmentwereld, omdat we dingen eerlijker maken.

Wij zijn Robin. En bij ons blijft niemand achter.

Robin. Everyone included.‍

Lees meer
Lees minder

Het team van Robin

Wie werken er aan nieuwe features? En wie heb je aan de telefoon?  Dit zijn de mensen die gelijke kansen voor iedereen creëren in de wereld van recruitment.

Profielfoto Amin
Amin Talbi
Sales lead

Amin heeft ruime ervaring in het ondernemerschap en gaat daarom geen uitdaging uit de weg. Het maakt niet uit of dit een potje tafelvoetbal, padel of het befaamde '30 seconds' spel is. Durf jij het aan?

Profielfoto Robin
Robin Jekel
Sales

Als je 5 minuten met Robin gesproken hebt, voelt het alsof je al jaren vrienden bent. Zijn humor zorgt bij iedereen voor een grote glimlach, dus als hij je gebeld heeft en het lukte je niet om op te nemen, dan weet je nu dat je hem met een gerust hart terug kan bellen!

Profielfoto tosca
Tosca van Bennekom
Customer Onboarding Specialist

Starten met Robin is natuurlijk al een feestje, maar reken er maar op dat Tosca er een dubbel feest van maakt! Positiviteit, kennis en plezier zitten allemaal in het tosca-onboardingspakket, dus je bent in de perfecte handen.

Profielfoto Irchell
Irchell Wist
Customer Support Manager

De leukste persoon van het bedrijf. Het is bijna jammer dat het zijn missie is om er samen met het productteam voor te zorgen dat je hem nooit meer hoeft te spreken, maar wel altijd geholpen bent.

Profielfoto Steven
Steven Oosterwaal
Finance Manager

Steven is de financiële man die met zijn ervaring nergens meer van op kijkt. Wat er ook voorbij komt, hij heeft het al gezien en weet dat het hoe dan ook goedkomt. We kunnen allemaal veel van hem leren, maar als het om leren gaat neemt Steven zelf het voortouw.

Profielfoto Kourosh
Kourosh Gharehdaghi
UX/UI Designer

Niet alleen zijn Perzische lokken zien er fantastisch uit. Kourosh vertelt als geen ander een verhaal met zijn ontwerpen, zelfs waar je het zelf nog helemaal niet doorhebt. Wie wist dat pure magie en design zo dicht bij elkaar konden liggen?!

Profielfoto Roberto
Roberto Dugim
Head of Engineering

Wij hebben Roberto sneller een nieuwe functionaliteit zien bouwen dan wij ons ontbijt opkregen, maar daar houden de kwaliteiten van Roberto niet op. Hij bewijst ons team keer op keer dat we met alles naar hem toe kunnen komen en dat hij altijd voor ons klaar staat.

Profielfoto Annemarie
Annemarie Malik
Product Lead

Soms denken we terug aan de tijd vóór Annemarie. Gelukkig niet lang, want nu vliegen de productverbeteringen en innovaties ons om de oren. Als we eerlijk zijn waarderen we haar voedingsadviezen ook, maar zeg dat niet te hard!

Profielfoto Stan
Stan Zeehandelaar
Operations Lead

Toen Stan in 2019 startte als eerste medewerker bij Robin had hij geen idee wat hij wilde worden. 5 verschillende rollen later doet hij van alles een beetje en is hij er bijna over uit!

Profielfoto Roel
Roel Ambrosius
Corporate Recruiter

Politiek zit in zijn bloed, maar behulpzaamheid vloeit door zijn aderen. Roel met een doel is niet te stoppen, maar gelukkig is dat ook niet nodig. ‘Komt voor de bakker’ en ‘gaan we regelen’ zijn krachttermen die Roel niet uit de weg gaat. Zo’n collega kan iedereen goed gebruiken!

Profielfoto Maria
Maria Julia Moraes
Quality Assurance

Ons doel om ten alle tijden 0 bugs te hebben leek voor velen onhaalbaar, maar Maria bewijst dag op dag dat we het gewoon kunnen doen. Kwaliteit is een garantie dankzij haar scherpe blik en ze laat niets aan het toeval over!

Profielfoto Leonardo
Leonardo Pinheiro
Developer

Zo vastberaden als hij eruit ziet, is hij in de praktijk ook. Hij woont zo’n beetje in de sportschool, houdt van boksen en kan ook nog eens programmeren! Op dat gebied is hij een echte duizendpoot.

Profielfoto Victor
Victor Prata
(Mobile) Developer

Ooit met onze mobiele app gewerkt? Dan snap jij waarom we zo blij zijn om Victor in ons team te hebben! Hij werkt dag en nacht aan onze app, speelt gitaar, drums of is ergens aan het klussen. Wordt de eerste Robin band dan ooit nog een feit?

Profielfoto Gabriel
Gabriel Guimarães
Developer

Gabriel is een van die mensen die enthousiast wordt van een echte uitdaging! Hij lost de meest complexe uitdagingen voor ons en onze klanten op, waar ieder ander al had opgegeven. Ook heeft hij het record Rubik’s cube oplossen bij Robin. 30 seconden.

Profielfoto Aron
Aron Schilder
Founder

Voordat Aron kon lopen had hij al een handeltje. Hij is een rasechte ondernemer én een grote fan van routines en automatisering. Hij heeft altijd een oplossing. ‘The right man for the job’ kun je wel stellen.

Word onderdeel van ons team!

We zijn al lekker onderweg, maar de wereld van recruitment eerlijk maken is niet eenvoudig. Jouw eigenaarschap en wil om dingen simpel te maken kunnen we goed gebruiken.

Customer Support Specialist
Bekijk deze vacature
Locatie

Utrecht

Ervaring

+-2 jaar ervaring

Salaris

€3.150 - €3.700

Aantal uren

Fulltime

Help recruiters succesvol te werken met Robin en neem eigenaarschap over het bieden van eersteklas support.

Customer Success Manager
Bekijk deze vacature
Locatie

Utrecht

Ervaring

+-4 jaar ervaring

Salaris

€3.700 – €4.650

Aantal uren

Fulltime

Jij maakt klanten succesvol en zorgt dat ze nooit meer zonder Robin verder willen!

New Business Sales
Bekijk deze vacature
Locatie

Utrecht

Ervaring

+-2 jaar ervaring

Salaris

€3.500 – €4.500 ex. bonus

Aantal uren

Fulltime

Uitzendbureaus en MKB bedrijven overtuigen met een product waar je in gelooft en tools die het salesproces simpel maken.

Full Stack Engineer
Bekijk deze vacature
Locatie

Bauru, São Paulo, Brazil

Ervaring

3-6+ years experience

Salaris

€4.000 – €5.000

Aantal uren

Fulltime

Have your voice heard, focus on what matters and move fast while making the world of recruitment more transparent and fair through future-forward integrations.

We houden dingen simpel

We vinden simpele oplossingen voor lastige dingen. Onze communicatie is voor iedereen eenvoudig te begrijpen. En door eerlijk te zijn maken we het simpel om eigenaarschap te nemen.

We stimuleren eigenaarschap

We geven vrijheid en verantwoordelijkheid om dingen simpel te maken. We gaan altijd voor de best mogelijke uitkomst. En durven om hulp te vragen als het even niet lukt. We regelen het gewoon, met elkaar. 

Kernwaarden

Hoe we ons werk graag doen

Dit zijn onze kernwaarden: die geven richting aan hoe wij de dingen doen en bepalen onze culltuur.

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.