Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

We vertellen je graag over de grote ‘underdog’. Werk.nl is een website van het UWV dat in het leven is geroepen om werkzoekenden in het zicht te brengen bij werkgevers. Het platform wordt door veel werkgevers onderschat omdat ze het gevoel hebben dat er te weinig kwalitatieve kandidaten te vinden zijn. Echter merken wij in de praktijk dat niets minder waar blijkt.

Wij zien dat er heel veel aanbod is van goede kandidaten op het platform, maar dat het soms lastig is om ze te vinden. Dit is voor werkgevers een grote gemiste kans, want goede kandidaten zijn erg schaars. Als je dan een platform als Werk.nl zou uitsluiten, maak je het onnodig lastig voor jezelf.

eHerkenning

eHerkenning is een systeem voor digitale identificatie dat wordt gebruikt voor toegang tot online diensten van de Nederlandse overheid en bedrijven. Op Werk.nl wordt eHerkenning gebruikt om werkgevers te laten inloggen op hun werkgeversportaal. Normaliter heeft iedere gebruiker een losse eHerkenning licentie nodig om kandidaten te vinden. Via Robin kan een organisatie via één licentie toegang geven aan alle gebruikers. Zo kun je eenmalig de licentie aanvragen en vervolgens alle collega’s in je team toegang geven tot deze kandidaten.

(On)verwacht succes

Onze nieuwe gebruikers geloven het vaak niet, maar Werk.nl is een van de meest belangrijke jobsites van onze software. Met Robin zoek je met eenvoudig te gebruiken zoekfilters naar kandidaten en daarmee wordt het eenvoudig om juist heel veel goede kandidaten te vinden op Werk.nl. Je hebt via Robin toegang tot alle kandidaten van Werk.nl en krijgt een notificatie als er nieuwe kandidaten zijn toegevoegd op Werk.nl die passen bij jouw vacatures.

Naam
Werk.nl
In 1x toegang tot alle kandidaten?

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek. Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.

Plan gratis demo

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.