Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Techniekwerkt

In ons manifest vind je veel terug over een eerlijke en transparante arbeidsmarkt waar iedere kandidaat en werkgever gelijke kansen krijgt. Je hoeft maar één keer op de website van Techniekwerkt te kijken en ziet direct dat hier veel raakvlakken zijn met transparantie, eerlijkheid, openheid en kwaliteit.

Als platform richt TechniekWerkt zich, zoals de naam suggereert, op kandidaten met een technische opleiding. Kandidaten met ieder opleidingsniveau zijn te vinden op het platform. Door deze specifieke focus op technische professionals zijn de profielen van kandidaten van hoge kwaliteit.

Met Robin heb je standaard toegang tot alle kandidaten van TechniekWerkt. Nieuwe kandidaten worden direct zichtbaar in Robin zodra ze hun profiel aanmaken of aanpassen op het platform.

Naam
Techniekwerkt
In 1x toegang tot alle kandidaten?

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek. Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.

Plan gratis demo

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.