Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Studentjob

Zoals de naam al aangeeft, is Studentjob het platform waar studenten en jong-volwassenen zich aanmelden om aan de slag te gaan bij toffe werkgevers. Het is een populair platform dat om deze reden veel profielen van starters heeft. Naast fulltime posities, zijn er ook kandidaten die op zoek zijn naar tijdelijk (vakantie)werk of part-time banen.

Vacatures voor studenten, starters en jong talent

Heb jij veel vacatures waar jong talent enthousiast van wordt? Dan ga je veel resultaat halen met de kandidaten van Studentjob. Het is soms lastig om goede starters te vinden, dus deze specifieke focus van het platform kan hier enorm bij helpen. Met Robin ben je bij iedere zoekopdracht die je maakt direct op de hoogte van alle studenten, starters en jong talent die via Studentjob op zoek zijn naar hun eerste of volgende uitdaging.

Naam
Studentjob
In 1x toegang tot alle kandidaten?

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek. Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.

Plan gratis demo

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.