Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Nationale Vacaturebank

Vind via Robin ruim 1 miljoen actuele cv’s van Nationale Vacaturebank. Zodra je een zoekopdracht start in onze applicatie, zoeken we direct in alle profielen van Nationale Vacaturebank. Het platform richt zich met name op het middensegment (mbo & hbo) en met meer dan 2 miljoen websitebezoekers per maand is dit platform een grote speler in de markt.

De website werd in 2022 voor de 12e keer uitgeroepen tot populairste carrièresite door de ‘Populairste Website van het jaar’ verkiezing en staat volgens het onderzoek van Werf& op plek 3 van meest populaire vacaturesites in Nederland.

Diversiteit en inclusie

Het platform draagt actief bij aan het bevorderen van diversiteit en inclusie binnen de arbeidsmarkt door middel van artikelen, whitepapers en hun eigen ‘Discriminatie Arbeidsmonitor’. Dit is een onderwerp waar we vanuit onze visie ‘Everyone Included’ enorm achterstaan en dan ook graag aan bijdragen.

Zodra meer kandidaten zich melden bij Nationale Vacaturebank, vind je ze ook in Robin, dus ben je altijd op de hoogte van nieuwe kandidaten!

Naam
Nationale Vacaturebank
In 1x toegang tot alle kandidaten?

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek. Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.

Plan gratis demo

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.