Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Zeg recruitment en je zegt LinkedIn. Als professioneel netwerk is LinkedIn al jaren niet meer weg te denken als bron van goede kandidaten. Het grote verschil met andere jobsites is dat op LinkedIn niet iedereen op zoek is naar een nieuwe baan. Het is namelijk meer een social media platform dan een jobsite. Tenminste, als je LinkedIn los van Robin gebruikt.

Via Robin heb je namelijk toegang tot alle kandidaten van LinkedIn die hebben aangegeven op zoek te zijn naar een nieuwe baan, oftewel een ‘open-to-work status’ hebben. Dit betekent dat je alleen tijd besteedt aan profielen die daadwerkelijk op zoek zijn naar een volgende stap in hun carrière.

Iedere dag vind je nieuwe en geüpdate LinkedIn profielen in Robin. Zodra dit gebeurt krijg je van ons een notificatie, zodat je direct op de hoogte bent en contact kunt zoeken met de kandidaten waar jij naar op zoek bent.

Naam
LinkedIn
In 1x toegang tot alle kandidaten?

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek. Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.

Plan gratis demo

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.