Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Jouw eigen database

Jouw eigen netwerk is krachtig en bied veel mogelijkheden om snel vacatures in te vullen. De kracht van jouw ATS is dat je heel veel informatie hebt over kandidaten die je eerder hebt gesproken of interessant vindt. Maar het is soms lastig zoeken in je eigen database.

Door de vele bomen dreig je het bos niet meer te zien of kost het je veel tijd om profielen op de juiste manier te categoriseren zodat je op een later moment nog enigszins overzicht hebt als je jouw eigen ATS doorzoekt. Kortom, veel gedoe en veel voorbereiding.

Jouw eigen database als bron

Koppel je database als extra bron in Robin om bij iedere zoekopdracht kandidaten te zien die al bij je bekend zijn. Dan hoef je niet in je ATS allerlei filters en zoekfuncties te gebruiken, maar zoek je in Robin en zie je welke kandidaten passen en wie er al in je database staat.

Vind je goede kandidaten in Robin die van een andere bron komen, dan zet je deze met één klik door naar je eigen database. Dan komt deze kandidaat bij een volgende zoekopdracht ook naar voren als kandidaat die we in je database hebben gevonden. Wel zo handig!

Naam
Jouw eigen database
In 1x toegang tot alle kandidaten?

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek. Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.

Plan gratis demo

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.