Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Ons manifest, dat je in zijn volledigheid op onze homepagina kunt vinden, benoemt specifiek dat we bij Robin het verschil willen maken voor werkers die zich vaak te weinig bewust zijn van de kansen die er voor hen zijn. Deze samenwerking met Jobbird speelt een belangrijke rol om dit in de praktijk waar te maken.

Vakwerkers vinden

‘Fantastic Normal Jobs’ - Dat is wat Jobbird aan kandidaten beloofd. Het platform is er voor de vakwerkers, de arbeidshelden en de dienstverleners. De professionals die er hun hand niet voor omdraaien om de mouwen op te stropen en aan de bak te gaan. Gewoon, goede banen dus.

En als dat het aanbod is, dan is het helemaal niet gek dat Jobbird over ruim 200.000 profielen beschikt en 300.000 bezoekers per maand trekt. En je raadt het al, die profielen vind je allemaal via Robin! Zodra meer kandidaten zich melden bij Jobbird, vind je ze ook in Robin, dus ben je altijd op de hoogte van nieuwe Jobbird kandidaten!

Naam
Jobbird
In 1x toegang tot alle kandidaten?

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek. Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.

Plan gratis demo

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.