Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

DeBanenSite.nl

DeBanenSite heeft zich al 20 jaar bewezen als belangrijk platform in Nederland. De site wordt met name gebruikt door kandidaten die graag vacatures van directe werkgevers bekijken. Op het platform kunnen recruitment agency’s namelijk geen vacatures plaatsen.

Bij het bezoeken van de website kunnen werkzoekenden zich aanmelden door middel van hun cv, wat meer dan 400.000 kandidaten heeft opgeleverd. Na deze aanmelding kunnen werkgevers dus ook pro-actief contact opnemen met de kandidaat.

Via Robin heb je toegang tot alle profielen van DeBanenSite, die je met het maken van een zoekopdracht in Robin automatisch doorzoekt. Zodra er nieuwe kandidaatprofielen aan DeBanenSite worden toegevoegd, verschijnen ze dezelfde dag nog in Robin! Zo ben je altijd als eerste op de hoogte.

Naam
DeBanenSite.nl
In 1x toegang tot alle kandidaten?

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek. Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.

Plan gratis demo

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.