Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Tigris is een ATS-systeem dat is gebouwd op basis van het zeer bekende CRM-systeem Salesforce. Het ATS heeft als doel om “alles en iedereen binnen de flexbranche te verbinden”, wat de focus op de uitzendbranche bevestigt.

Het platform is modulair opgezet om klanten flexibiliteit te bieden in welke functionaliteit ze wel en niet gebruiken. Deze modulaire opzet biedt ook de mogelijkheden om sterke integraties mogelijk te maken.

De integratie laat je kandidaten die je via Robin hebt gevonden met één klik doorzetten naar Tigris en aan de juiste vacature koppelen. Ook kun je via Robin in je eigen Tigris database naar kandidaten zoeken die al bij je bekend zijn.

Alle functionaliteiten op een rijtje:

  • Zet met Robin gevonden kandidaten en hun cv in één klik door naar Tigris.
  • Koppel kandidaten direct met de juiste vacature in Tigris.
  • Zoek met Robin in je eigen Tigris database naar kandidaten.

Wij verzorgen de koppeling

Koppelen met Tigris is super eenvoudig. Je deelt simpelweg wat gegevens met ons over je Tigris portaal en wij regelen de rest. Ben je nieuwe klant? Dan regelen we dit al met je voordat je start. Ben je bestaande klant en heb je Tigris nog niet gekoppeld? Dan regelen we dit eenvoudig voor je.

Naam
Tigris
Wil jij ook met Robin aan de slag?

Of heb je nog vragen over hoe onze software werkt? Neem in dat geval contact op met ons team.

Plan gratis demo

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.