Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

RecruitNow werd in 2003 opgericht en biedt een oplossing die goed past voor uitzendbureaus, detacheringsbureaus en werving- & selectiebureaus. Je beheert eenvoudig jouw pijplijn van kandidaten, maar hebt ook uitgebreide functionaliteit om je communicatie met klanten te beheren en je verkoop pijplijn in kaart te brengen.

Met de koppeling tussen RecruitNow en Robin vind en benader je geschikte kandidaten in Robin en zet je deze direct door als lead naar de RecruitNow Cockpit zodra je een positief gesprek hebt gehad met de kandidaat. Alle informatie en het CV van de kandidaat komt hierbij zonder moeite in RecruitNow.

Wij verzorgen de koppeling

Koppelen met RecruitNow is super eenvoudig. Je deelt simpelweg wat gegevens met ons over je RecruitNow portaal en wij regelen de rest. Ben je nieuwe klant? Dan regelen we dit al met je voordat je start. Ben je bestaande klant en heb je RecruitNow nog niet gekoppeld? Dan regelen we dit eenvoudig voor je.

Naam
RecruitNow
Wil jij ook met Robin aan de slag?

Of heb je nog vragen over hoe onze software werkt? Neem in dat geval contact op met ons team.

Plan gratis demo

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.