Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Recruitee is opgericht in 2015 en heeft meer dan 200 medewerkers. De kracht van het ATS is de eenvoud waarmee je inzicht krijgt in iedere stap van je recruitmentproces. Recruitee gaat niet voor complexe oplossingen die de maximale functionaliteit bieden, maar een simpel te gebruiken software waar iedereen mee aan de slag kan zonder training.

Daarmee is de software vooral handig voor kleine tot middelgrote bedrijven en groeiende ondernemingen die behoefte hebben aan meer stroomlijning in hun processen. Het helpt ook HR-teams die een efficiëntere manier zoeken om kandidaten te volgen, talentpools op te bouwen en samen te werken.

Met onze integratie zet je eenvoudig kandidaten die je in Robin hebt gevonden in één keer door naar Recruitee en koppel je deze aan de juiste vacature. Wel zo makkelijk!

Alle functionaliteiten op een rijtje:

  • Zet met Robin gevonden kandidaten en hun cv in één klik door naar Recruitee.
  • Koppel kandidaten direct met de juiste vacature in Recruitee.

Wij verzorgen de koppeling

Koppelen met Recruitee is super eenvoudig. Je deelt simpelweg wat gegevens met ons over je Recruitee portaal en wij regelen de rest. Ben je nieuwe klant? Dan regelen we dit al met je voordat je start. Ben je bestaande klant en heb je Recruitee nog niet gekoppeld? Dan regelen we dit eenvoudig voor je.

Naam
Recruitee
Wil jij ook met Robin aan de slag?

Of heb je nog vragen over hoe onze software werkt? Neem in dat geval contact op met ons team.

Plan gratis demo

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.