Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Mysolution is een ATS dat is opgericht in 2005 om uitzendbureaus, recruitmentbureaus en detacheringsbureaus te voorzien van een ‘one-stop-solution’ om hun bedrijfsprocessen in te richten. De software is ontwikkeld op basis van Microsoft en Salesforce technologie en heeft ondertussen meer dan 200 medewerkers.

Zodra je jouw Mysolution omgeving koppelt aan Robin, kun je kandidaten die je via Robin hebt gevonden in één keer doorsturen naar de juiste vacature in Mysolution. Je hebt ook de mogelijkheid om via Robin in je eigen Mysolution database te zoeken naar kandidaten die al bij je bekend zijn. Zo weet je zeker dat je niemand mist bij het zoeken naar geschikte kandidaten!

Alle functionaliteiten op een rijtje:

  • Zet met Robin gevonden kandidaten en hun cv in één klik door naar MySolution.
  • Koppel kandidaten direct met de juiste vacature in MySolution.
  • Zoek met Robin in je eigen MySolution database naar kandidaten.

Wij verzorgen de koppeling

Koppelen met MySolution is super eenvoudig. Je deelt simpelweg wat gegevens met ons over je MySolution portaal en wij regelen de rest. Ben je nieuwe klant? Dan regelen we dit al met je voordat je start. Ben je bestaande klant en heb je MySolution nog niet gekoppeld? Dan regelen we dit eenvoudig voor je.

Naam
Mysolution
Wil jij ook met Robin aan de slag?

Of heb je nog vragen over hoe onze software werkt? Neem in dat geval contact op met ons team.

Plan gratis demo

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.