Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

HelloFlex is een softwareleverancier gespecialiseerd in oplossingen voor personeelsbeheer en-planning. Het complete systeem is voornamelijk gebouwd voor partijen die flexibel personeel bemiddelen, zoals uitzend- en detacheringsbureaus, omdat het beheren van personeelszaken, het plannen van diensten en het bijhouden van gewerkte uren de kernfunctionaliteit is van het systeem.

Daarnaast biedt de software ook ATS-functionaliteiten om te helpen bij het beheren van kandidaten die nog in de pijplijn zitten, zoals andere ATS-systemen dat aanbieden. Door de integratie zet je kandidaten die je via Robin gevonden hebt in één keer door naar HelloFlex en koppel je ze aan de juiste vacature.

Alle functionaliteiten op een rijtje:

  • Zet met Robin gevonden kandidaten en hun cv in één klik door naar HelloFlex.
  • Koppel kandidaten direct met de juiste vacature in HelloFlex.

Wij verzorgen de koppeling

Koppelen met HelloFlex is super eenvoudig. Je deelt simpelweg wat gegevens met ons over je HelloFlex portaal en wij regelen de rest. Ben je nieuwe klant? Dan regelen we dit al met je voordat je start. Ben je bestaande klant en heb je HelloFlex nog niet gekoppeld? Dan regelen we dit eenvoudig voor je.

Naam
HelloFlex
Wil jij ook met Robin aan de slag?

Of heb je nog vragen over hoe onze software werkt? Neem in dat geval contact op met ons team.

Plan gratis demo

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.