Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Easyflex werd opgericht in 2001 om het verschil te maken als uitzendsoftware. De software biedt veel functionaliteiten om back-office taken uit te voeren, zoals urenregistratie, contractmanagement en administratie, maar heeft ook een front-office functionaliteit dat enkele ATS mogelijkheden biedt.

Door Easyflex te koppelen met Robin krijg je meer grip op het vinden en benaderen van kandidaten. Zodra je een goede kandidaat hebt gesproken zet je deze met één klik door naar Easyflex en koppel je deze aan de juiste vacature.

Alle functionaliteiten op een rijtje:

  • Zet met Robin gevonden kandidaten en hun cv in één klik door naar Easyflex.
  • Koppel kandidaten direct met de juiste vacature in Easyflex.

Wij verzorgen de koppeling

Koppelen met Easyflex is super eenvoudig. Je deelt simpelweg wat gegevens met ons over je Easyflex portaal en wij regelen de rest. Ben je nieuwe klant? Dan regelen we dit al met je voordat je start. Ben je bestaande klant en heb je Easyflex nog niet gekoppeld? Dan regelen we dit eenvoudig voor je.

Naam
Easyflex
Wil jij ook met Robin aan de slag?

Of heb je nog vragen over hoe onze software werkt? Neem in dat geval contact op met ons team.

Plan gratis demo

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.