Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

CATSone is al ruim 15 jaar actief om recruiters te helpen met goede software vol flexibiliteit. Het bedrijf heeft een relatief klein team en ziet dit als een kracht, omdat dit zorgt voor een grote betrokkenheid van iedere medewerker bij het product en hun klanten.

Zodra je Robin en CATSone koppelt, heb je de mogelijkheid om kandidaten die je via Robin gevonden hebt direct door te zetten naar je CATSone omgeving en deze aan de juiste vacature te koppelen.

Alle functionaliteiten op een rijtje:

  • Zet met Robin gevonden kandidaten en hun cv in één klik door naar CATSone.
  • Koppel kandidaten direct met de juiste vacature in CATSone.

Wij verzorgen de koppeling

Koppelen met CATSone is super eenvoudig. Je deelt simpelweg wat gegevens met ons over je CATSone portaal en wij regelen de rest. Ben je nieuwe klant? Dan regelen we dit al met je voordat je start. Ben je bestaande klant en heb je CATSone nog niet gekoppeld? Dan regelen we dit eenvoudig voor je.

Naam
CATSone
Wil jij ook met Robin aan de slag?

Of heb je nog vragen over hoe onze software werkt? Neem in dat geval contact op met ons team.

Plan gratis demo

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.