Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Carerix is in 2003 opgericht en is actief in 20 landen. Het ATS is dus beslist een grote naam. 80 werknemers zorgen ervoor dat duizenden gebruikers dagelijks gebruik kunnen maken van de software.

Door middel van de best-of-breed strategie van het platform, heb je als Carerix gebruiker een groot aantal externe software tools die je simpel kunt koppelen. Deze strategie is ideaal wanneer je het belangrijk vindt om gespecialiseerde software te gebruiken maar wel alle data op één centrale plek te houden.

Daar is onze integratie met Carerix dan ook op gericht. Je kunt Robin los gebruiken als gespecialiseerde tool en kandidaten direct doorzetten naar Carerix. We sturen dan alle informatie en contacthistorie mee, zodat je geen informatie mist. Ten slotte zoek je via Robin ook eenvoudig in je bestaande Carerix database naar kandidaten die je al eerder opgeslagen hebt.

Alle functionaliteiten op een rijtje:

  • Zet met Robin gevonden kandidaten en hun cv in één klik door naar Carerix.
  • Koppel kandidaten direct met de juiste vacature in Carerix.
  • Zoek met Robin in je eigen Carerix database naar kandidaten.
  • Stuur alle contactinformatie en historie mee naar Carerix.

Wij verzorgen de koppeling

Koppelen met Carerix is super eenvoudig. Je deelt simpelweg wat gegevens met ons over je Carerix portaal en wij regelen de rest. Ben je nieuwe klant? Dan regelen we dit al met je voordat je start. Ben je bestaande klant en heb je Carerix nog niet gekoppeld? Dan regelen we dit eenvoudig voor je.

Naam
Carerix
Wil jij ook met Robin aan de slag?

Of heb je nog vragen over hoe onze software werkt? Neem in dat geval contact op met ons team.

Plan gratis demo

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.