Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Byner werd in 2019 opgericht en is met 20+ medewerkers een start-up in de wereld van grote ATS-systemen. Het systeem biedt een compleet pakket om recruitment agency's effectiever te maken. Via de software regel je zowel front-office als back-office taken en maak je zo alle processen rondom kandidaten, klanten, medewerkers en partners effectiever.

Het ATS is gebouwd op de fundering van Salesforce en heeft sinds de oprichting meerdere awards gewonnen omtrent innovatieve recruitment technologie. Met onze integratie zet je eenvoudig kandidaten die je in Robin hebt gevonden in één keer door naar Byner en koppel je deze aan de juiste vacature. Wel zo makkelijk!

Alle functionaliteiten op een rijtje:

  • Zet met Robin gevonden kandidaten en hun cv in één klik door naar Byner.
  • Koppel kandidaten direct met de juiste vacature in Byner.

Wij verzorgen de koppeling

Koppelen met Byner is super eenvoudig. Je deelt simpelweg wat gegevens met ons over je Byner portaal en wij regelen de rest. Ben je nieuwe klant? Dan regelen we dit al met je voordat je start. Ben je bestaande klant en heb je Byner nog niet gekoppeld? Dan regelen we dit eenvoudig voor je.

Naam
Byner
Wil jij ook met Robin aan de slag?

Of heb je nog vragen over hoe onze software werkt? Neem in dat geval contact op met ons team.

Plan gratis demo

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.