Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Bullhorn is een bekende naam in de wereld van ATS-systemen. Met al 20 jaar aan ervaring en meer dan 400 man personeel werkend in support, customer success en consulting is Bullhorn met recht groot te noemen. Het ATS opereert internationaal en biedt oplossing voor zowel start-ups, MKB-bedrijven en grote corporates.

Tot welke categorie jij ook behoort, Bullhorn is altijd met Robin te koppelen. Door de uitgebreide integratie zet je kandidaten niet alleen door naar Bullhorn, maar kun je ook via Robin naar kandidaten in je eigen Bullhorn database zoeken. Zo weet je zeker dat je niemand mist!  

Alle functionaliteiten op een rijtje:

  • Zet met Robin gevonden kandidaten en hun cv in één klik door naar Bullhorn.
  • Koppel kandidaten direct met de juiste vacature in Bullhorn.
  • Zoek met Robin in je eigen Bullhorn database naar kandidaten.
  • Stuur alle contactinformatie en historie mee naar Bullhorn.

Wij verzorgen de koppeling

Koppelen met Bullhorn is super eenvoudig. Je deelt simpelweg wat gegevens met ons over je Bullhorn portaal en wij regelen de rest. Ben je nieuwe klant? Dan regelen we dit al met je voordat je start. Ben je bestaande klant en heb je Bullhorn nog niet gekoppeld? Dan regelen we dit eenvoudig voor je.

Naam
Bullhorn
Wil jij ook met Robin aan de slag?

Of heb je nog vragen over hoe onze software werkt? Neem in dat geval contact op met ons team.

Plan gratis demo

In 1x toegang tot alle kandidaten

Vind en benader kandidaten van 12 jobsites op 1 plek.
Het kan met Robin. Volledig geïntegreerd met jouw ATS.