Pricing

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je misschien nog vragen hebt over onze tool. Daarom hebben we hier een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen. Kan je geen antwoord op jouw vraag vinden? Stel je vraag dan via onze live chat rechtsonderin op deze pagina!

De afkorting p.m.p.g staat voor "per maand, per gebruiker".
Robin gebruikt meerdere platforms tegelijk om relevante kandidaten voor jouw vacatures te vinden. Op dit moment zoekt Robin op Linkedin, Indeed, Github, Stack Overflow en andere job boards waarvoor jij een account hebt. Extra platforms worden constant toegevoegd om Robin nog beter te maken.
Robin gaat meteen aan de slag! Zodra jouw vacature live staat kun je de volgende dag al resultaten verwachten.
Binnen Robin krijgt jouw organisatie een eigen omgeving. Dat maakt het makkelijk om bijvoorbeeld samen te werken met een collega of met jouw team vacatures in te vullen. Ook hiring managers kunnen een account krijgen waardoor ze mee kunnen kijken. Zo blijven ze eenvoudig op de hoogte van jouw ontwikkelingen.
Iedere maand kan je afhankelijk van je abbonement 100 of 200 profielen downloaden. Als je deze limiet nog niet bereikt hebt aan het einde van de maand, dan neem je de resterende profielen gewoon mee naar de volgende maand. Handig voor je piekmomenten!
Robin doet zijn uiterste best om relevante kandidaten te vinden, maar moet ook af en toe over de streep gaan om uit te vinden welke kandidaten net buiten jouw profiel vallen. Daarom zeggen we dat ongeveer 70% van de profielen die Robin voor je vindt relevant moeten zijn.
Van iedere kandidaat krijg je een link naar het originele profiel dat door Robin gevonden is. Zo kan je jouw kandidaat altijd benaderen. Van 30-60% van de kandidaten vindt Robin extra contactinformatie. Dit zijn veelal emailadressen en daarnaast telefoonnummers.
Robin voldoet volledig aan de wet AVG. Mocht je specifieke vragen hebben over de AVG, neem dan contact op met onze functionaris gegevensbescherming: robin@recruitrobin.com